Oslo-kampanje

From Amar RPG

Spilling med Jonatan & venner

Dette er siden der vi noterer det som skjer i vår lokale rollespillkampanje.


Spilling 02/07/2017, Av Merlin

Spilling startet etter en kamp hvor alle unntatt Merlin og Aragon lå besvimt etter et møte med Araxer, og Flail er forsatt i slottet. Etter at alle hadde blitt helbredet opp av Aragon, våknet gruppen opp med en rar kløe og Baladin fikk en allergi av den giftige Eføyen som gruppen hadde fått under rustningen og klærne. En stund senere bestemte Aragon, Trollet og Sey seg for å gå ut å jakte. Sey skulle lete etter et bytte med å bruke Animal Sense spellet. Spellet ble brukt på en hauk og Sey fikk se skogen med fugleperspektiv. Men jakten ble avbrutt når Trollet så en gruppe med Små troll og Lizard folk som lagde mye oppstyr. Når trollet skulle gå til oppstyret løp småtrollene til Det Tohodet Trollet og ville ha Trollet som duellant mot en Lizard mann.

Når duellen startet ble Lizard mannen redd for det store trollet med to hoder! Dette førte til at Lizard mannen fikk mange minuser. Men Lizard mannen klarte å beskytte seg mange av rundene hvor han hadde minus statusen, men heldigvis fikk Trollet et slag med Hercules klubben rett i hodeskallen på Lizardmannen den siste runden av minus statusen. De andre lizard mennene som var samlet rundt ble full av skrekk av å se det det store to hodet trollet bekjempe duellanten. Alle stakk og Trollet tok med seg trident våpenet som ble brukt av Lizard mannen. Trollet ble tatt i mot av de andre små trollene og fikk love å bosette seg der, men trollet ble innkalt av sjefen for slottet og ble fortalt at han hadde ansvar for at det ikke ble noe mer oppstyr. I mens alt dette oppstyret skjedde hadde Flail fått mer tillit av Lizard mennene og hjulpet to Lizard damer med å stelle en hest.

Når trollet kom tilbake med enda mer "gull" ble han fortalt av Aragon at dette "gullet" egentlig var bronze og at Baladin sa at Aragon skulle lyve. Nå ble Trollet rasende og slengte Aragon rett inn i Baladin. Men da kom Joker inn, og han hadde mange lure spells på lager. Joker fikk Baladin til å få latterkrampe men som senere gikk over til et nytt spell kastet av Joker. Joker lagde en illusjon som fikk Baladin til å tro at Trollet sa "Si at du løy eller så slår jeg til deg" og selvfølelig svarte Baladin Ja. Trollet ble enda mer rasende og gikk bort for å hente Hercules klubben sin, men da smatt Aragon rett ut av grepet til Trollet og Baladin trakk sverdet sitt. I ett ble det en duell mellom Baladin og Trollet. Trollet hadde overtaket lenge fordi Baladin ikke hadde noe hjelm og Trollet er mye større enn Baladin. Plutselig kom det en tåke rundt Baladin og Trollet, men Trollet løp rett mot Baladin og fikk et slag med klubben i hodet til Baladin. Med ett ble det stille. Baladin falt på bakken og var besvimt. Joker har gjort mange morsomme ting og har brukt mange spells til å skape glede for noen og irritasjon for andre. Med dette ba de tre Jokerne til Juba om at Baladin skulle overleve. Heldigvis lå ikke Baladin liv løs på bakken, og han ble helbredet opp av Aragon